امین راستی در گفتگو با خبرنگار شهریار اظهار داشت: با پدید آمدن بیماری کرونا از روزهای پایانی سال گذشته بازار فضای مجازی نیز داغتر شده و بر همین اساس آیتمهای فرهنگی در سال ۹۹ منطقه ۱ هم به این سمت سوق پیدا کرد.
راستی با بیان اینکه طبیعتا امور فرهنگی این منطقه نیز از پتانسیل فضای مجازی بهره گرفت، افزود: بر همین اساس حدود ۵ هزار نفر ثبت نام کننده به طور مستقیم در حوزههای سلامت شهروندی، آموزش قران، کتابت، خوشنویسی، نقاشی و... با فعالیت در خانه آموزش دیدند.
او تصریح کرد: در حوزه ورزش ۲ هزار نفر در ۱۱ رشته ورزشی پیش از شیوع کرونا در پارک بانوان شمس تبریزی حضور یافتند. گروههای مختلف تشکیل یافت و توسط ۲۹ مربی شهرداری منطقه ۱ و ۱۱ نفر از تلاشگران در حوزه فرهنگی آموزشهایی ارائه شد. در دوران کرونا نیز کلاسهای ورزش در خانه برای گروههای مختلف اعم از زنان، کودکان و سالمندان تشکیل شد.
مسئول امور ارتباطات شهرداری منطقه ۱ تبریز ادامه داد: همچنین در ایام کرونا حوزه روانشناسی بسیار مورد توجه قرار گرفت و مربیان و روانشناسان این منطقه به واسطه ارائه برنامههایی سعی در ایجاد حس آرامش در خانه و خانوادهها داشتند و با برگزاری مسابقههای مجازی برای جلوگیری از افسردگی خانوادهها تلاش شد.
راستی از معرفی مکانهای تاریخی شهر تبریز به صورت صوتی و تصویری، تامین مسائل بهداشتی و بخشی از غذای ساکنان مرکز ماده ۱۶، نصب کانکسهای امانت کتاب در مجتمعهای مسکونی و... به عنوان دیگر برنامههای فرهنگی اجتماعی شهرداری منطقه ۱ تبریز نام برد.
مدیر امور فرهنگی، اجتماعی شهرداری منطقه ۱ تبریز خاطرنشان کرد: برای شهروندان ساکن در مناطق کم برخوردار منطقه ۱ مهمترین عامل آسیبشناسی اجتماعی است. به همین دلیل تلاش کردهایم به واسطه حضور مربیان و برنامههایی که معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری و امور اجتماعی استانداری ارائه داد، برنامه هایی برای پیشگیری از اعتیاد، پیشگیری از کودک همسری، پیشگیری از خشونت خانگی و... انجام یابد.